На 13, 14 и 15 август 2021 година в Еко комплекс „Свети Димитър“,село Веселие, се проведе Национален семинар по Тай Чи. Семинарът е втори по рода си и пореден за федерацията, като част от програмата за развитие на Българска федерация по Ушу 2020 – 2022 година.

Събитието включва практически семинар по трите основни стила на Тай Чи, които се практикуват в България. Модулът по Чън стил бе воден от Петър Драгоев. Заниманието по Ян стил проведе Станислав Багалев, а Лиляна Чобанова представи тънкостите на стария Ян стил Тай Чи. Участие взеха състезатели, треньори и съдии от няколко клуба от София, както и клубове от Пловдив, Стара Загора и Бургас.

Освен практическите занятия по Тай Чи, семинарът предложи на участниците и лекции, свързани със съдийстването на отделните стилове. Изключително полезни детайли в процесите внесоха главните съдии на БФУшу Димитър Михайлов и Галина Василева.

Семинарът премина при изключително добра атмосфера. Всички участници демонстрираха високо ниво на отдаденост, взаимна подкрепа и професионализъм.

Видео от Тай чи семинара:

Галерия Тай Чи семинар: