С радост искаме да ви съобщим, че Тихомир Тодоров е поканен да направи пет онлайн урока за Международната Тайдзичюен Асоциация на семейство Ян. Уроците ще бъдат на тема „Есенциална форма – теория, практика и бойни техники“.

Това е един от новите проекти на Международната Тайдзичюен Асоциация на семейство Ян, в който участват водещи инструктори на Асоциацията от целия свят.

Тихомир Тодоров е единственият българин, личен ученик на Грандмайстор Ян Дзюн – 6-та генерация фамилия Ян, пазител на стила. Тодоров е сертифициран инструктор към Ян фамилна Тай Чи Организация, завършил Академията за инструктори в град Рим, Италия. Директор на Центъра по Тайдзичюен на семейство Ян в Стара Загора.

Уроците ще се проведат на 10, 11, 12, 13 и 14 август от 18:30 ч. българско време. Обучението е насочено към руско говорящи хора от целия свят, но главно за централна и източна Европа

Уроците ще се излъчват на живо в платформата Zoom на Международната Тайдзичюен Асоциация на семейство Ян.

Ако желаете да подкрепите Международната Тайдзичюен Асоциация на семейство Ян и участието на Тихомир Тодоров, можете да се запишете за участие в онлайн уроците на следния линк:

https://yangfamilytaichi.com/index.php/virtual-classroom/?fbclid=IwAR3bbHJaNYu4t6noPykc0kcANdlf0VGdki6TvbLONNiyaE_BcrdMGTiWOVY