Тай Чи Център – домът на хармонията в Пловдив

Място, на което времето спира, на което затваряш очи с лекота, забравяш за стреса и напрежението, поемаш дълбоко въздух и се отпускаш за вълнуващо пътешествие …. към себе си – малка част от емоциите, които те завладяват в класовете, водени от Едмонт Будакян в Тай Чи Център – Пловдив.

Над 20-годишната любов и страст на Едмонт Будакян към древното бойно изкуство, го вдъхновява да създаде свой център още през 2016 година.

Тай Чи Център бе моето естествено продължение в израстването ми в света на бойните изкуства. С отворено сърце предавам своите знания опит, почерпени от най-добрите на световно ниво. От откриването на клуба, съм организирал десетки обучения, семинари и практики, за които и до днес ми се доверят стотици хора.“, споделя Едмонт Будакян.

Любимият му стил е Чън стил – впечатляващо съчетание на ефирност и лекота на движенията, с експлозивна сила – фа дзин, както и осъзната абсолютна концентрация. Класовете са подходящи за всички, които искат да направят първите си уверени стъпки в света на бойните изкуства. За Тай Дзи не съществуват ограничения за пол, възраст и физическа подготовка. Единствената движеща сила е желанието да отворим съзнанието си за един по-хармоничен и щастлив живот!

Редовните класове по Тай Дзи се провеждат в уютния и модерен събитиен център – Пловдивски Културен Институт, сгушен в сърцето на града. Актуалният график на Тай Чи Център ви очаква на: http://taichibg.com/pricing-tables.html

График на провеждане на тренировките:

  • Адрес: ПКИ (Пловдивски Културен Институт, ул.“Иван Перпелиев“№5)

  • Телефон: 0885 200 008

  • Имейл: budakyan@gmail.com

  • Подходящи: за всички възрасти

Ден

Час

  • Сряда

19:30 – 21:00 ч.

  • Петък:

19:00 – 20:30

Лице за контакт:

Едмонт Будакян,

тел. 0885 200 008

Имейл: budakyan@gmail.com

Галерия